Jednoduchý recept

Vinná klobása se zelným salátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Vinná klobása se zelným salátem 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6851

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
800 g Klobása vinná
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
150 g Paprika sterilovaná
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,152 kcal
Kilojoule 4 822kJ
7% Sacharidy 26 g
135% Tuky 101 g
26% Sodík 523 mg
65% Bílkoviny 37 g

Vinná klobása se zelným salátem postup přípravy receptu:

1

Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce.

2

V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou stranách.

3

Pokrájíme kysané zelí, přidáme nakrájenou kapii, pepř a cukr.

4

Promícháme salát a podáváme s osmaženou klobásou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept