- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- angina
angina
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 222x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro angina |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 222Salát jablkový s celerem
Celer oloupeme, omyjeme a ve slané vodě uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a nastrouháme na hrubém struhadle společně s jablky oloupanými a zbavenými jádřince. Promícháme, zalijeme...
víceDžem z lesních plodů
Pokyny pro konzervaci. Zavařovací hrnec částečně naplníme horkou vodou. Zavařovací sklenice, které chceme sterilizovat, uchopíme do držáků dnem dolů, dolijeme horkou, ale ne vroucí vodou tak,...
vícePečené brambory plněné Lučinou
Pečlivě omyjeme brambory a ve slupce je uvaříme do poloměkka. Po vychladnutí brambory podélně rozpůlíme a vydlabeme vnitřek tak, aby zůstal přibližně 0,5 cm okraj. Vydlabaný vnitřek brambor...
víceKoláč jablkový 1
Rozpustíme máslo a necháme vychladnout. Rozmícháme vejce s jogurtem a vlijeme máslo. Přidáme mouku se špetkou kypřicího prášku a cukr. Přidáme vodu dle potřeby. Uhněteme těsto. Těsto...
víceZapečené brambory s uzeným masem a zeleninou
Omyjeme brambory a uvaříme je ve slupce. Současně dáme vařit mrkev, brokolici a uzené maso. Po vychladnutí brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Uvařenou mrkev a uzené maso...
víceSalát šopský
Nakrájíme papriky, rajčata, okurky a cibuli a vše promícháme. Zalijeme olivovým olejem a citronovou šťávou, osolíme a znovu promícháme. Na kostičky nakrájíme sýr Feta a salát jím posypeme, již...
víceSýrový nákyp II
Uvaříme kaši z mouky a másla a necháme ji vychladnout. Do kaše vmícháme nastrouhaný sýr, žloutky, sůl. Zlehka přimícháme vyšlehaný sníh z bílků. Směsí naplníme máslem vymazanou a strouhankou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele