Recept

Telecí ledvina v rajské omáčce

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10294

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 ks Telecí ledviny
200 g Zelenina kořenová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 487 kcal
Kilojoule 2 037kJ
3% Sacharidy 12 g
38% Tuky 29 g
42% Sodík 839 mg
78% Bílkoviny 44 g

Telecí ledvina v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté ledvinky zbavíme tuku, odblaníme je a nakrájíme na 1cm silné plátky.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaná rajčata rozpůlíme, odstraníme dužinu s jadérky a nakrájíme na kostky. Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky nebo nastrouháme.

3

Cibuli, prolisovaný česnek a kořenovou zeleninu osmahneme na másle, přidáme rajčata a vše zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a povaříme na mírném ohni asi 20 minut.

4

Plátky ledvinek opečeme na másle po obou stranách, osolíme, opepříme a vložíme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept