Jednoduchý recept

Broskve s vinnou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10666

Ingredience

4 ks Broskve
80 g Cukr krupice
3 ks Vejce slepičí
2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 049kJ
11% Sacharidy 39 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 64 mg
13% Bílkoviny 7 g

Broskve s vinnou pěnou postup přípravy receptu:

1

Omyté, vypeckované broskve nakrájíme na dílky, posypeme 20g cukru a vychladíme.

2

Žloutky, 1 bílek, víno a 60g cukru smícháme a ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí. Směs necháme vychladnout.

3

Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka jej vmícháme do vychladlé směsi.

4

Broskve rozdělíme do pohárů a přelijeme vinnou pěnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept