Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10923

Ingredience

4 dkg Anglická slanina
1 ks Kuře
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 dkg Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,039 kcal
Kilojoule 4 348kJ
0% Sacharidy 1 g
102% Tuky 77 g
29% Sodík 575 mg
143% Bílkoviny 81 g

Bohémské kuře postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře rozdělíme na 8 menších porcí. Potřeme je česnekem utřeným se solí, poprášíme paprikou a obalíme v mouce.

2

Na každou porci položíme plátek slaniny a másla a zabalíme do alobalu.

3

Připravené maso dáme na pekáč a pečeme asi 20 minut.

4

Podáváme s chlebem nebo s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept