Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12096

Ingredience

4 ks Cejn velký
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
4 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 413kJ
6% Sacharidy 22 g
36% Tuky 27 g
10% Sodík 198 mg
7% Bílkoviny 4 g

Cejn v paprikové směsi postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté cejny osušíme a osolíme. Zevnitř je vytřeme prolisovaným česnekem, pokmínujeme a do každé ryby vložíme snítku petržele.

2

Mouku promícháme s paprikou a v této směsi cejny obalíme. Zvolna je opékáme na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept