Jednoduchý recept

Pomerančový salát s medem a vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12387

Ingredience

50 g Cukr moučkový
150 g Med včelí
50 g Ořechy vlašské
1 kg Pomeranče
0,2 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
17% Sacharidy 60 g
9% Tuky 7 g
0% Sodík 2 mg
6% Bílkoviny 4 g

Pomerančový salát s medem a vínem postup přípravy receptu:

1

Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy.

2

Víno prohřejeme spolu s cukrem a medem a necháme vychladit.

3

Vychlazenou tekutinou přelijeme pomeranče a necháme znovu dobře vychladit.

4

Před podáváním posypeme salát nasekanými vlašskými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept