Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12874

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 dl Olej stolní
58 g Strouhanka
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 508kJ
14% Sacharidy 51 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 239 mg
31% Bílkoviny 18 g

Kapusta smažená postup přípravy receptu:

1

Kapustu očistíme, uvaříme do poloměkka a necháme okapat. Košťál vykrojíme spolu s částí silných žeber listů. Vždy položíme dva listy na sebe, okraje ohneme, aby připravený řízek dostal tvar. Obalíme v mouce, rozšlehaných osolených vejcích a ve strouhance.

2

Smažíme na středním plameni a hotové odkládáme na papírové ubrousky okapat.

Poznámka

Podáváme s dílky citrónu nebo s tatarskou omáčkou k dušeným bramborám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept