Recept

Telecí maso zapečené s cibulí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12909

Ingredience

500 g Cibule
250 ml Ocet vinný
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec
500 ml Voda pitná
3 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 316kJ
4% Sacharidy 13 g
21% Tuky 16 g
16% Sodík 324 mg
47% Bílkoviny 26 g

Telecí maso zapečené s cibulí postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a necháme vcelku. Omyté maso nakrájíme na kostky.

2

Do zapékací mísy urovnáme vrstvu cibulek promíchaných s česnekem, opepříme, osolíme a omastíme. Dále navrstvíme maso, osolíme, potom dáme opět cibuli s česnekem a vrstvy opakujeme. Vše zalijeme směsí 2 šálků vody a šálku octa a pod pokličkou na mírném ohni dusíme doměkka. Nádobou občas zatřeseme, aby se pokrm nepřipálil.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept