Recept

Koláč s hovězím masem a fazolemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14015

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
300 g Fazole bílé sterilované
750 g Hovězí maso zadní
500 g Listové těsto
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 910 kcal
Kilojoule 3 809kJ
19% Sacharidy 68 g
63% Tuky 47 g
15% Sodík 299 mg
98% Bílkoviny 55 g

Koláč s hovězím masem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a osmahneme v hrnci na oleji. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek, bobkový list, sůl a pepř. Vše zaprášíme moukou a podlijeme 1/4 litru vody. Dusíme asi 60 minut. Po 45 minutách přidáme okapané fazole.

2

Listové těsto rozválíme a z plátu vykrojíme dvě kola o průměru 26 a 18 cm. Větším kolem vyložíme dno i okraje dortové formy. Těsto poklademe masovou směsí a přikryjeme menším kolem. Celý koláč potřeme rozšlehaným žloutkem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů Celsia asi 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept