Recept

Pečení pstruzi s citrónovým máslem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 33 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15950

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
4 ks Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 944 kcal
Kilojoule 3 951kJ
1% Sacharidy 5 g
73% Tuky 55 g
23% Sodík 455 mg
186% Bílkoviny 105 g

Pečení pstruzi s citrónovým máslem postup přípravy receptu:

1

Mouku promícháme se solí a pepřem, pstruhy opláchneme a dobře obalíme v moučné směsi.

2

V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a smažíme pstruhy z obou stran asi 6–7 minut. Hotové dáme na mísu a uchováme v teple.

3

V rendlíku rozehřejeme máslo, dokud nezhnědne. Přidáme citrónovou šťávu a citrónovým máslem pokapeme pstruhy.

4

Ozdobíme plátky citrónu a petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept