Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 16029

Ingredience

0,5 ks Citrony
500 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Strouhanka
1000 g Tvaroh tučný
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 981kJ
15% Sacharidy 56 g
27% Tuky 20 g
5% Sodík 95 mg
35% Bílkoviny 20 g

Černohorský tvarožák postup přípravy receptu:

1

Umícháme vejce s cukrem dohladka. Přidáme mouku, tvaroh, strouhanku, olej a šťávu z 1/2 citronu. Vše dobře rozmícháme.

2

Hmotu vlijeme do vymaštěného pekáče do výše asi 2 cm a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept