Zdravý recept

Pepřenky z hovězího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16847

Ingredience

200 g Brambory vařené
200 g Hovězí maso přední
100 g Jogurt bílý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 272 kcal
Kilojoule 1 138kJ
6% Sacharidy 22 g
12% Tuky 9 g
37% Sodík 731 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pepřenky z hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme, osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme asi 6 menších placiček, urovnáme je na alobal rozprostřený na pánvi a nasucho opečeme. Maso pustí dost tuku.

2

Uvařené brambory polijeme jogurtem ochuceným solí a pepřem.

3

Na talíře upravíme masové pepřenky s jogurtovými bramborami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept