Jednoduchý recept

Kuřecí řízky s bylinkovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kuřecí řízky s bylinkovým máslem 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17117

Ingredience

4 ks Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo bylinkové
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 333kJ
0% Sacharidy 1 g
20% Tuky 15 g
21% Sodík 426 mg
76% Bílkoviny 43 g

Kuřecí řízky s bylinkovým máslem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a rychle opečeme po obou stranách na pánvi na oleji.

2

Řízky upravíme na nahřáté talíře a poklademe kopečky bylinkového másla.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo se smaženými bramborovými hranolky.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Kuřecí řízky s bylinkovým máslem
Velice rychlá příprava, pokud dělávám steaky, tak už nepoužívám mouku. Ae může se dát, povrch je pak křupavější. Dala jsem jen nepatrně více oleje a soli dle potřeby. Bylinkové máslo je fajn záležitost, měla jsem udělané s medvědím česnekem. Dá se i zmrazit. Je tady několik receptů, např. č.1850.Za mě palec nahoru.smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept