Jednoduchý recept

Kapr s lečem a křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 17304

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kapr obecný
4 polévková lžíce Křen
1 polévková lžíce Olej rostlinný
400 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 121kJ
4% Sacharidy 14 g
14% Tuky 11 g
14% Sodík 279 mg
52% Bílkoviny 29 g

Kapr s lečem a křenem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a chvíli podusíme. Přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a nasekaný česnek, osolíme, opepříme a znovu podusíme, až rajčata pustí šťávu. Do leča vložíme omyté, osolené porce kapra a dusíme doměkka.

2

Na talířích každou porci posypeme nastrouhaným křenem.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept