Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 17793

Ingredience

100 g Bambusové výhonky
3 polévková lžíce Chilli omáčka
1 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
450 g Filé rybí
15 g Houby Shitake sušené
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
1,2 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 797kJ
3% Sacharidy 10 g
4% Tuky 3 g
48% Sodík 960 mg
99% Bílkoviny 55 g

Pikantní rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Sušené houby zalijeme vroucí vodou, necháme máčet 5 minut, scedíme, necháme řádně okapat a poté nakrájíme na větší kousky.

2

Slunečnicový olej rozehřejeme ve woku, přidáme cibuli pokrájenou na kolečka, opékáme za stálého míchání 5 minut. Poté přidáme cukrový hrášek, bambusové výhonky, chilli omáčku, vývar a omáčku sójovou. Řádně promícháme a přivedeme k varu. Do polévky vmícháme nakrájený koriandr, rybí filé nakrájené na kostky, přivedeme opět k varu a vaříme 5 minut.

3

Hotovou polévku rozdělíme do misek, ozdobíme lístky koriandru a ihned servírujeme.

Poznámka

Do této polévky se velmi hodí filé z tresky, která má pevné bílé maso. Ale můžeme použít i maso z mořského ďasa. Čínské houby mají velmi intenzivní chuť, proto jich přidáváme jen velmi málo. Můžeme je nahradit čerstvými žamipony, ovšem polévka nebude tak zajímavá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept