Chlebíčky s Nivou a hruškami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chlebíčky s Nivou a hruškami
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Lucie Fojtíková |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (39%) |
ID receptu: | 17959 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
8 krajíc | Chléb celozrnný pšenično-žitný |
2 ks | Hrušky |
2 polévková lžíce | Ořechy vlašské |
1 špetka | Pepř černý mletý |
4 polévková lžíce | Řeřicha |
100 g | Sýr Niva (Rokfór) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 18,8mg |
Draslík | 187,6mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,2mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hrušky, Ořechy vlašské, Řeřicha, Sýr Niva (Rokfór) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb celozrnný pšenično-žitný, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chlebíčky s Nivou a hruškami postup přípravy receptu:
1 | Chleba opečeme dozlatova v topinkovači. Topinky potřeme plísňovým sýrem a poklademe na plátky nakrájenými oloupanými a jader zbavenými hruškami. Posypeme výhonky řeřichy a nahrubo nasekanými vlašskými ořechy, opepříme a servírujeme. |