Jednoduchý recept

Hovězí svíčková po thajsku

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18304

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
4 polévková lžíce Olej stolní
20 ks Pepř černý celý
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 052kJ
37% Sacharidy 132 g
11% Tuky 8 g
9% Sodík 173 mg
99% Bílkoviny 55 g

Hovězí svíčková po thajsku postup přípravy receptu:

1

Omytou svíčkovou nakrájíme na malé kousky. Ve woku rozehřejeme olej, vložíme do něj prolisovaný česnek a nadrcený pepř. Počkáme, až česnek bude mít zlatavou barvu. Poté přidáme maso, za stálého obracení je při vysoké teplotě opékáme přibližně 5 minut, až pustí trochu šťávy.

2

Podáváme s vařenou thajskou rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept