Jednoduchý recept

Játrová paštika smažená v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18346

Ingredience

2 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
3 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
400 g Paštika játrová
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 095kJ
1% Sacharidy 4 g
62% Tuky 46 g
40% Sodík 794 mg
30% Bílkoviny 17 g

Játrová paštika smažená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Játrovou paštiku vyjmeme z konzervy a nakrájíme na kolečka.

2

Vejce, mléko, mouku, rozpuštěné máslo a sůl rozšleháme na těstíčko. Nakonec do něj vmícháme okapaný hrášek.

3

Kolečka paštiky namáčíme po obou stranách v těstíčku, ihned je vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami a čerstvou zeleninou. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept