Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18566

Ingredience

1 ks Ananas
1 ks Celer řapíkatý
1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
600 g Pstruh
1 kávová lžička Solamyl
150 ml Vývar rybí
1 špetka Zázvor mletý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 489kJ
9% Sacharidy 32 g
15% Tuky 11 g
13% Sodík 252 mg
60% Bílkoviny 34 g

Pstruzi v ananasu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté pstruhy nakrájíme na nudličky a obalíme ve směsi Solamylu a kari koření. Maso osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji a vyjmeme.

2

Na jiné pánvi orestujeme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájený řapíkatý celer a na kostky nakrájenou ananasovou dužinu. Přidáme osmažené maso, přilijeme sójovou omáčku, rybí vývar, okořeníme zázvorem a zprudka osmahneme na oleji.

3

Pokrm podáváme v nahřátých miskách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept