Recept

Jarní polévka s růžičkovou kapustou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 19045

Ingredience

100 g Kapusta růžičková
20 g Nudle vaječné
20 g Olej rostlinný
1 hrst Petržel - nať
50 g Pórek
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 707kJ
4% Sacharidy 14 g
14% Tuky 11 g
7% Sodík 134 mg
7% Bílkoviny 4 g

Jarní polévka s růžičkovou kapustou postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu očistíme, košťálky nastrouháme najemno, zbylé části přidáme. Očistíme pórek a nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Zalijeme 500 ml vody, přivedeme k varu a vložíme připravené růžičky kapusty. Vše vaříme do poloměkka, přidáme nudle a na mírném ohni dovaříme.

2

Osolíme a ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept