Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19722

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Tuk
3 dl Víno bílé
1 stroužek Česnek
800 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 072kJ
3% Sacharidy 12 g
38% Tuky 28 g
0% Sodík 9 mg
64% Bílkoviny 36 g

Doktorova šunka postup přípravy receptu:

1

Šunku nakrájíme na plátky - ty pak z obou stran lehce opečeme a přidáme jemně nakrájenou cibuli.

2

Z mouky a tuku uděláme světlou jíšku, kterou zředíme bílým vínem, přidáme utřený česnek, sůl, pepř, rajčatový protlak, cukr - vše cca 15 minut povaříme.

3

Nakonec zjemníme smetanou a případně dokořeníme solí, pepřem a zahustíme moukou.

4

Omáčkou přelijeme plátky šunky a posypeme zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept