Recept

Játrové špízy se švestkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20394

Ingredience

150 g Anglická slanina
600 g Játra vepřová
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Tuk
1 špetka Zázvor mletý
300 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 407kJ
14% Sacharidy 52 g
33% Tuky 25 g
32% Sodík 640 mg
68% Bílkoviny 38 g

Játrové špízy se švestkami postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Vypeckované sušené švestky zabalíme do tenkých plátků slaniny a střídavě s játry napichujeme na jehly.

2

Špízy osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi na tuku. Přidáme máslo a špízy chvíli podusíme.

3

Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept