Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 20480

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Klobása debrecínská
30 g Máslo čerstvé
20 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 285kJ
1% Sacharidy 5 g
67% Tuky 50 g
10% Sodík 205 mg
36% Bílkoviny 20 g

Plněné skopové maso postup přípravy receptu:

1

Omyté skopové maso rozřízneme, upravíme na plát a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme a poklademe směsí oloupané, nasekané cibule, nakrájené klobásy, nasekané petrželky a soli. Stočíme do rolády a ovážeme nití.

2

Naplněné maso opečeme v pekáči na másle a oleji, osolíme, podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka.

3

Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, obracíme a podléváme vodou.

4

Upečené maso nakrájíme na porce a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept