Předkrm s kajmakem a sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Předkrm s kajmakem a sýrem
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 20525 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Cibulka jarní |
10 ks | Ředkvička |
0,5 kg | Sýr ovčí tvrdý - Pecorino |
4 polévková lžíce | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
35% Kalorie 699 kcal
Kilojoule 2 926kJ
1% Sacharidy 4 g
74% Tuky 56 g
2% Sodík 40 mg
82% Bílkoviny 46 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 4,5mg |
Draslík | 223,0mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibulka jarní, Ředkvička, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sýr ovčí tvrdý - Pecorino mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Předkrm s kajmakem a sýrem postup přípravy receptu:
1 | Do připravené oválné mísy nakrájíme na tenké plátky sýr, který pokládáme podél kraje. Do středu dáme kajmak, který můžeme nahradit zakysanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky ředkviček a cibulky. |