Jednoduchý recept

Krzatma s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21317

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hrášek
800 g Jehněčí kotlety
1 ks Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
0,5 dl Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Paprika mletá pálivá
200 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
3 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 803 kcal
Kilojoule 3 358kJ
10% Sacharidy 36 g
70% Tuky 52 g
16% Sodík 323 mg
81% Bílkoviny 46 g

Krzatma s hráškem postup přípravy receptu:

1

Omyté jehněčí maso nakrájíme na menší kotlety.

2

V hlubší pánvi rozehřejeme máslo s olejem a kotlety opečeme do zlatohněda z obou stran.

3

Vyndáme je a na výpeku orestujeme pokrájenou cibuli a mrkev na kolečka.

4

Přidáme ještě pokrájený česnek, rajčatový protlak a pálivou papriku.

5

Vše promícháme, krátce orestujeme a maso vložíme zpět.

6

Přidáme čerstvý zelený hrášek, sůl, podlijeme 3dl vody a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a hrášku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept