Sušená pomerančová kůra - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sušená pomerančová kůra
Zdravý recept
Sušená pomerančová kůra
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | čelma |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (20%) |
ID receptu: | 21324 |
Ingredience
1 ks | Pomeranče |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 393kJ
7% Sacharidy 24 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 24g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 362,0mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 106,4mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pomeranče mají zadané všechny známé hodnoty.
Sušená pomerančová kůra postup přípravy receptu:
1 | Pomeranč důkladně omyjeme a osušíme papírovými utěrkami. Od jeho vrcholu až do spodní části nožem spirálovitě odřízneme jeho kůru. |
2 | Kůru navlékneme pomocí jehly na nit a zavěsíme na přístupném místě v kuchyni. Kůru spotřebováváme podle potřeby, jak vyžadují jednotlivé recepty. |