Recept

Tuňák s broskvovou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21534

Ingredience

3 ks Broskve
4 ks Cibulka jarní
1 ks Limetka
20 g Olej olivový extra panenský
0,5 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
5 g Sůl
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 368kJ
5% Sacharidy 17 g
17% Tuky 13 g
27% Sodík 547 mg
65% Bílkoviny 37 g

Tuňák s broskvovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Na omáčku použijeme nadrobno nakrájené broskve, jarní cibulku, nadrobno nakrájenou papriku, limetkovou šťávu, petržel, pepř, sůl a vše rozmixujeme a necháme rozležet.

2

Zapneme gril, tuňáka potřeme olejem a grilujeme 3-5 minut z každé strany. Ozdobíme koriandrem a podáváme s broskvovou omáčkou a plátky limetky.

Poznámka

Omáčka se hodí i k šunce a vepřovému.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept