Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23818

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Hovězí kotlety s kostí
500 g Jablka
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno červené
500 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 695 kcal
Kilojoule 2 910kJ
8% Sacharidy 30 g
55% Tuky 41 g
17% Sodík 340 mg
73% Bílkoviny 41 g

Kotlety na zelí postup přípravy receptu:

1

Na oleji v kastrolu restujeme z obou stran dvě minuty kotlety dozlatova. Pak je vyjmeme a uložíme v teple.

2

Do kastrolu přidáme kousky cibule, smažíme je pět minut doměkka a dozlatova, přidáme nastrouhané zelí, oloupané plátky jablek bez jádřince, víno, sůl a pepř. Vložíme i kotlety, kastrol přikryjeme a pokrm pečeme v troubě asi hodinu a půl doměkka. Během pečení kotlety poléváme vínem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept