Jednoduchý recept

Smažená treska na másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23837

Ingredience

600 g Brambory pečené
25 ml Citronová šťáva
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 109kJ
23% Sacharidy 81 g
30% Tuky 23 g
20% Sodík 406 mg
95% Bílkoviny 53 g

Smažená treska na másle postup přípravy receptu:

1

Tresku naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky ryby na másle usmažíme. Rybu vyndáme z pánve a pokapeme citronovou šťávou.

2

Ke zbytku másla na pánvi přidáme 2 lžíce čerstvého másla a necháme rozpustit. Přisypeme posekanou petrželku a přelijeme porce ryby přímo na talířích.

3

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept