Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 24400

Ingredience

500 g Brambory
15 ml Citronová šťáva
3 kg Humr
3 kg Kambala
250 g Lanýž
120 g Máslo čerstvé
30 g Petržel kudrnka
300 ml Víno bílé
3 l Vývar rybí
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 168kJ
3% Sacharidy 12 g
28% Tuky 21 g
115% Sodík 2 g
202% Bílkoviny 114 g

Kambala Richelieu postup přípravy receptu:

1

Kambalu vykucháme, očistíme a celou vaříme v rybím vývaru s kouskem másla a troškou vína 35 až 40 minut.

2

Humra také vaříme ve stejném vývaru 35 minut.

3

Na pánvi rozpustíme 4 lžíce másla, přisypeme malé hlavičky žampionů, plátky lanýže, malé kostičky brambor. Smažíme 7 až 8 minut.

4

Na velký tác upravíme celou rybu a celého humra, kolem dokola obložíme hlavičkami žampionů, kostičkami brambor a plátky lanýžů. Ozdobíme snítkami petrželky. Pokapeme máslem z pánve a troškou citronové šťávy.

5

Takto upravený pokrm vypadá velmi slavnostně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept