Hovězí maso pečené na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 24 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí maso pečené na grilu
Celkový čas: | 24 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 14 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 24421 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Hovězí maso zadní |
1 polévková lžíce | Máslo bylinkové |
1 polévková lžíce | Máta |
1 špetka | Pepř bílý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 468,9mg |
---|---|
Cholesterol | 19,3mg |
Draslík | 4,9mg |
Vláknina | 70,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,3mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Máta, Pepř bílý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní, Máslo bylinkové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí maso pečené na grilu postup přípravy receptu:
1 | Hovězí maso lehce naklepeme, potřeme bylinkovým máslem, posypeme pepřem, solí a mátou. Necháme na 2 hodiny v chladničce. Poté maso z obou stran grilujeme 14 minut. |
2 | Hotové maso můžeme servírovat společně s čerstvým pečivem. |