Zdravý recept

Tapas z ančoviček

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 24770

Ingredience

500 g Ančovička - filety
60 g Cibule sterilovaná
2 ks Citrony
60 g Olivy nakládané
50 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 839kJ
2% Sacharidy 7 g
11% Tuky 9 g
26% Sodík 524 mg
47% Bílkoviny 26 g

Tapas z ančoviček postup přípravy receptu:

1

Filety omyjeme a dobře osušíme ubrouskem a přeskládáme do misky.

2

Maso osolíme a zalijeme citrónovou šťávou, omočíme z obou stran a necháme přes noc marinovat. Rajčata pokrájíme na menší kousky. Olivy, rajčata a malé cibulky omotáme rybím masem a propíchneme párátkem, přidáme kousek citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept