Recept

Marináda z bílého vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25507

Ingredience

2 ks Bobkový list
80 g Cibule
25 g Cukr krupice
10 g Hořčičné semínko
10 ks Jalovec
5 g Koriandr celý
100 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý celý
500 ml Voda pitná
500 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 938kJ
8% Sacharidy 30 g
3% Tuky 2 g
1% Sodík 11 mg
11% Bílkoviny 6 g

Marináda z bílého vína postup přípravy receptu:

1

K bílému vínu přilijeme stejné množství vody a přidáme všechny přísady. Ve směsi marinujeme asi 1 kg bílého masa nebo sedů 1-2 dny. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept