Jednoduchý recept

Domácí ravioli s majoránkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 25532

Ingredience

350 g Klobása bílá
1 hrst Majoránka
400 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
3 polévková lžíce Strouhanka
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná
120 g Špenát listový čerstvý
200 g Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 760 kcal
Kilojoule 3 181kJ
25% Sacharidy 92 g
37% Tuky 28 g
30% Sodík 607 mg
70% Bílkoviny 39 g

Domácí ravioli s majoránkou postup přípravy receptu:

1

Z mouky, 4 vajec, soli a oleje připravíme těsto. Zabalíme je do fólie a necháme asi 30 minut odpočinout.

2

Štěrbák a špenát omyjeme a spaříme. Zchladíme studenou vodou a jemně nasekáme. Přimícháme 3 lžíce nasekané majoránky, petrželku, 2 vejce, strouhanku a náplň vymačkanou z klobásy. Směs osolíme a opepříme.

3

Připravené těsto rozválíme na tenký plát. Na polovinu plátu dáme kopečky náplně a přikryjeme druhou polovinou těsta. Vykrájíme ravioli, vložíme je do vroucí osolené vody a vaříme asi 3 minuty.

4

Ihned podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept