Recept

Kuřecí maso s cibulkami a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 26454

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
16 ks Cibule
500 g Hrášek
1 ks Kuřecí prsa
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
600 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 662kJ
17% Sacharidy 63 g
24% Tuky 18 g
53% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Kuřecí maso s cibulkami a hráškem postup přípravy receptu:

1

Ve velké pánvi rozehřejeme máslo a 3 minuty na ní za stálého míchání opékáme cibuli.

2

Cibuli vyjmeme z pánve a odložíme. Na pánvi postupně opečeme ze všech stran dozlatova kousky kuřecího masa. Hotové maso odkládáme do kastrolu, který je možné dát do trouby.

3

Šťávu na pánvi zaprášíme moukou a mícháme, dokud jíška nezačne hnědnout. Za stálého míchání rozředíme kuřecím vývarem.

4

Omáčkou z pánve přelijeme kuře, přidáme bouquet garni a kastrol dáme na 35 minut do trouby předehřáté na 200 °C.

5

Zhruba 10 minut před koncem pečení vyjmeme z omáčky bouquet garni a přidáme hrášek a cibuli. Pokrm osolíme, opepříme a vrátíme do trouby.

6

Hotové maso upravíme na talíře, obložíme hráškem s cibulí a případně ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept