Recept

Jablečné bochánky se skořicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 26919

Ingredience

80 g Cukr krupice
40 g Cukr skořicový
2 ks Jablka
20 g Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Máslo čerstvé
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 103kJ
10% Sacharidy 35 g
16% Tuky 12 g
1% Sodík 12 mg
9% Bílkoviny 5 g

Jablečné bochánky se skořicí postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme máslo a cukr a důkladně utřeme. Přidáme vejce a mléko, přisypeme mouku společně s práškem do pečiva a nastrouhaná jablka a jen zlehka promícháme.

2

Připravené těsto dáme do máslem vymazaných formiček a pečeme v předehřáté troubě na 180°C po dobu 15 minut. Ještě teplé bochánky posypeme skořicovým cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept