Recept

Indická rýže s vepřovými játry

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27179

Ingredience

1 polévková lžíce Arašídy
3 ks Cibule
500 g Játra vepřová
3 kávová lžička Kari koření
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
125 g Rýže dušená
1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sójové boby
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 740kJ
6% Sacharidy 21 g
22% Tuky 16 g
20% Sodík 409 mg
56% Bílkoviny 31 g

Indická rýže s vepřovými játry postup přípravy receptu:

1

V kastrole na horkém másle osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli spolu s kari kořením. Přidáme očištěná, omytá a na kousky nakrájená játra a smažíme 10 minut. Podlijeme vývarem, vsypeme rýži a povaříme asi 5 minut.

2

Nakonec přidáme oříšky a sójové boby. Osolíme a přilijeme smetanu.

3

Pokrm podáváme obložený dílky rajčat a posypaný nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept