Recept

Telecí ledviny na víně Madeira

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27351

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
100 ml Hovězí vývar základní
80 g Máslo čerstvé
200 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí ledviny
200 ml Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 609kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
57% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Telecí ledviny na víně Madeira postup přípravy receptu:

1

V pekáčku rozpustíme máslo a přidáme osolené a opepřené telecí ledviny. Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut, ledviny často poléváme výpekem. Nyní přilijeme víno, vývar, zakapeme citronovou šťávou, přidáme ještě lžíci másla a dopékáme dalších 20 minut.

2

Upečené ledviny naporcujeme a obložíme kyselými okurkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept