Recept

Bramborový salát s uzenou rybou a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 28475

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
50 g Fazole červené sterilované
400 g Makrela uzená
200 g Okurky nakládané
1 dl Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
9 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
3% Sacharidy 11 g
29% Tuky 22 g
40% Sodík 803 mg
25% Bílkoviny 14 g

Bramborový salát s uzenou rybou a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, necháme vychladnout, ale ještě teplé oloupeme. Uzenou makrelu zbavíme kůže a vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Vychladlé brambory nakrájíme na kostičky a vhodíme do mísy, přidáme uzenou rybu, cibuli a sterilovanou okurku nakrájenou nadrobno, zcezené sterilované fazole a důkladně promícháme. Ochutíme kořením a solí, vlijeme olivový olej a znovu promícháme. Zakryjeme a necháme v lednici uležet do druhého dne. Servírujeme jako přílohu nebo samostaný salát s pečivem.

Poznámka

odležení do druhého dne

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept