Jednoduchý recept

Strnadi na ananasové šťávě

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 28657

Ingredience

600 g Brambory pečené
250 ml Džus ananasový
50 g Máslo čerstvé
900 g Strnad
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 189kJ
15% Sacharidy 53 g
9% Tuky 7 g
33% Sodík 667 mg
8% Bílkoviny 5 g

Strnadi na ananasové šťávě postup přípravy receptu:

1

Strnady vykucháme a důkladně omyjeme.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme do něj ptáky, osolíme a zlehka osmahneme. Strnady přendáme do pekáčku i s máslem z pánve, přilijeme ananasovou šťávu, vložíme do rozpálené trouby a pečeme 7 až 8 minut.

3

Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Můžeme použít ananasový džus nebo šťávu z kompotu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept