Jednoduchý recept

Masový salát s hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 28883

Ingredience

150 g Brambory vařené
30 g Hořčice
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
100 g Jablka
200 ml Majonéza
100 g Moravské uzené maso
50 g Mrkev kořen
30 g Okurky nakládané
3 g Pepř černý mletý
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl
240 g Veka
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 312kJ
17% Sacharidy 61 g
71% Tuky 54 g
81% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Masový salát s hráškem postup přípravy receptu:

1

Moravské uzené maso a šunku nakrájíme na kostičky, jablka zbavíme jádřinců a nastrouháme nahrubo, vařené brambory pokrájíme na plátky, mrkev na nudličky, kyselou okurku na proužky, nakládaný hrášek scedíme.

2

Do salátové mísy vložíme všechny suroviny, majonézu smícháme se smetanou a přidáme do salátu. Osolíme a opepříme podle chuti, přidáme 2 lžíce pikantní hořčice, promícháme a dáme do lednice.

3

Salát podáváme vychlazený s plátky bílé veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz