Jednoduchý recept

Jahodový nákyp

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 29541

Ingredience

500 g Jahody zahradní
30 g Máslo čerstvé
350 g Plundrové těsto
400 ml Žloutkový krém

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 075kJ
5% Sacharidy 20 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 1 mg
18% Bílkoviny 10 g

Jahodový nákyp postup přípravy receptu:

1

Těsto rozválíme na plát a vyložíme jím máslem vymazanou formu.

2

Povrch propícháme vidličkou a necháme péct 20 minut při 180°C.

3

Upečené těsto po vychladnutí naplníme žloutkovým krémem. Povrch poklademe jahodami.

4

Nákyp krátce zapečeme pod grilem v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept