Jednoduchý recept

Zapečené hroznové víno s fíky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 91 minut
Doba přípravy: 85 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 29622

Ingredience

30 g Cukr krupice
30 g Cukr moučkový
200 g Fíky čerstvé
500 g Hroznové víno
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
150 ml Víno bílé
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 499kJ
14% Sacharidy 49 g
21% Tuky 16 g
2% Sodík 35 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zapečené hroznové víno s fíky postup přípravy receptu:

1

Kuličky hroznů oloupeme a necháme zalité vínem macerovat 60 minut.

2

Zapékací mísu vytřeme máslem, fíky omyjeme a rozčtvrtíme, naskládáme do zapékací mísy, opepříme, posypeme cukrem a macerovaným vínem, zalijeme troškou vína z marinády.

3

Pečeme 6 minut při 285 °C.

4

Smetanu vyšleháme s moučkovým cukrem a servírujeme se zapékaným ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept