Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30449

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
100 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
150 ml Olej rostlinný
800 g Slaneček
4 ks Vejce slepičí
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 887 kcal
Kilojoule 3 711kJ
2% Sacharidy 7 g
92% Tuky 69 g
98% Sodík 2 g
103% Bílkoviny 58 g

Slanečci v marinádě postup přípravy receptu:

1

Žloutky z uvařených vajec utřeme s olejem přidávaným po kapkách, s 1 lžící hořčice a s trochou vody svařené s mlékem a octem.

2

Slanečky vymáčíme ve studené vodě, rozpůlíme, očistíme, vykostíme a zbavíme kůže. Jednu stranu každé poloviny slanečka potřeme zbylou hořčicí a posypeme oloupanou, nasekanou cibulí. Maso svineme a upevníme párátky.

3

Slanečky zalijeme připravenou marinádou a necháme 2-3 dny proležet v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept