Recept

Gnocchi s krémovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3083

Ingredience

750 g Bramborové noky
140 g Mascarpone
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
250 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 765kJ
11% Sacharidy 40 g
35% Tuky 26 g
40% Sodík 792 mg
16% Bílkoviny 9 g

Gnocchi s krémovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji osmahneme prolisovaný česnek, přilijeme konzervu krájených rajčat, osolíme, opepříme a zvolna vaříme.

2

Přidáme mascarpone a ještě chvíly povaříme.

3

Uvaříme gnocchi podle návodu, nebo těstoviny dle chuti, na poslední minutu přidáme baby špenát.

4

Slijeme a smícháme s omáčkou. Ihned podáváme s bazalkou nebo parmazánem.

Poznámka

Gnocchi se prodávají v obchodech. Můžeme použít i těstoviny krátkého tvaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept