Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31421

Ingredience

100 g Anglická slanina
8 ks Bobkový list
1500 g Křepelka
3 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Olej sezamový
4 polévková lžíce Paštika z husích jater
5 g Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Sirup javorový
4 polévková lžíce Strouhanka
5 g Sůl
4 stroužek Česnek
50 g Šalotka
10 g Šalvěj čerstvá
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 848 kcal
Kilojoule 3 549kJ
6% Sacharidy 20 g
59% Tuky 44 g
52% Sodík 1 g
161% Bílkoviny 91 g

Nadívané křepelky postup přípravy receptu:

1

Šalotku a česneku oloupeme a jemně nakrájíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na kostičky.

2

Na rozpáleném oleji osmažíme šalotku s česnekem a žampiony.

3

Přidáme šalvěj. Všechno ochutíme solí a pepřem. Do směsi zamícháme strouhanku a paštiku z husích jater. Křepelky omyjeme, osušíme a zevně i vevnitř osolíme a opepříme.

4

Křepelky naplníme žampionovou směsí. Na každou křepelku položíme bobkový list, ovineme 2 plátky slaniny, upevníme kuchyňskou nití.

5

Křepelky potřeme olejem a naskládáme do vymazaného pekáčku. Pokapeme javorovým sirupem a pečeme přibližně 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept