Broskve flambované - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskve flambované
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 31758 |
Kategorie: | Poháry, ovoce |
Ingredience
1200 g | Broskve |
240 ml | Sherry brandy |
180 ml | Sirup Golden |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 147kJ
15% Sacharidy 55 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 81 mg
5% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 55g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 397,4mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,2mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sherry brandy, Sirup Golden mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Broskve flambované postup přípravy receptu:
1 | Broskve spaříme horkou vodou a oloupeme. Zbavíme je pecek a nakrájíme na půlky nebo čtvrtky. Upravíme je na talířky, polijeme broskvovým sirupem, přilijeme brandy a při podávání je zapálíme. Můžeme použít i třešňovou pálenku. |