Recept

Krůtí steak s hořčičnou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32138

Ingredience

500 g Krůtí prsa
25 ml Olej olivový
Na omáčku
40 g Bylinky čerstvé - svazek
2 polévková lžíce Hořčice
15 g Margarín
300 ml Mléko polotučné
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 374kJ
2% Sacharidy 8 g
25% Tuky 19 g
8% Sodík 153 mg
55% Bílkoviny 31 g

Krůtí steak s hořčičnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa nakrájíme na řízky. Na pánvi rozpálíme olej. Vložíme krůtí řízky, asi 5 minut je opékáme dozlatova, z každé strany.

2

Zatím z margarínu a mouky za stálého míchání na prudkém plameni usmažíme světlou jíšku. Potom pomalu přiléváme mléko. Mícháme, dokud nevznikne hladká hmota - bešamel.

3

Chvíli povaříme. Neustále mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme hořčici a černý pepř.

4

Hořčičnou omáčkou polijeme krůtí řízky a podáváme je posypané čerstvými bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept