Jednoduchý recept

Italská zuppa pavese

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 33393

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
500 ml Hovězí vývar základní
2 špetka Pepř černý mletý
30 g Sýr Parmezán
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 748kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
61% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Italská zuppa pavese postup přípravy receptu:

1

Chleba osmahneme na sucho na pánvi a přendáme do polévkových talířů.

2

Na plátky chleba rozklepneme vejce, dbáme na celistvost žloutku.

3

Vývar uvedeme k varu a vejce s chlebem jím přelijeme.

4

Na závěr polévku opepříme, osolíme a posypeme strouhaným sýrem.

Poznámka

Na tento recept použijeme pouze ta nejčerstvější vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept